ATEOTR9

AT THE END OF THE RAINBOW!

Groots was het jaar 1998! Oudste zoonlief zag het levenslicht, maar het was ook het jaar van de oprichting van K3! De eerste pasjes, de eerste outfits, de eerste staartjes en vlechtjes, maar vooral de eerste ‘geen kreetjes en geen lachjes’.

Drie leuke dames met ieder een verschillende haarkleur en alledrie een naam beginnend met de letter K. Dit even ter inleiding voor de mensen die de afgelopen 17 jaar onder een steen hebben gelegen, of gewoon de mazzel hebben gehad en niet met het fenomeen K3 in aanmerking hoefden te komen.

De vlaamse Spicegirls moesten ze worden! Aangezien de echte Spicegirls mijn jeugdzonde zijn, moest ik ze dus wel leuk vinden.

Ach!!!

Laat ik eerlijk zijn, Alle Kleuren, Heyamama, Kusjesdag, Toveren, Drie Biggetjes, Mamase, Kuma he en Tele-Romeo, ik kan ze nog steeds allemaal meezingen. We zijn tot 2007 naar alle films geweest en ‘De wereld van K3’ stond standaard ingeprogrameerd.

Toen de jongste in 2003 werd geboren, sliep middelste zoonlief bij opa en oma. Zoals de meeste kleine kinderen van tegenwoordig, was ook zoonlief (zo klein als hij was) prima in staat om de video zelf te bedienen en had dus, toen hij vroeg wakker was geworden, een video opgezet.

Mijn vader kwam hem een half uurtje later vertellen dat hij er een broertje bij had. “Dat is leuk hoor Opa, maar mag ik nu verder kijken”, was zijn reactie op dit nieuws! Hij keek naar de K3 musical ‘Doornroosje’!

Vol spanning hebben we samen ‘K2 zoekt K3′ gevolgd, toen we over de shock heen waren dat Kathleen er mee stopte. En wat vond de jongste het leuk dat de 3de K nu een nederlands meisje was. “Mama ik wil graag ook een K3 dekbed met Josje!” Hij en stiekem een heleboel papa’s in Nederland en Belgie ook.

Gelukkig was ik niet lang na het vinden van het nieuwste K3 lid verlost van de K3 koorts. Ook jongste zoonlief was van mening dat zoveel gehuppel, roze, staartjes en glitter, echt voor meisjes was. Uiteraard volgden er nog enkele jaren van ‘stiekem genieten’, maar sinds een tijd is het stil wat betreft K3.

Maar goed ook!

Enkele dagen geleden kwam het ‘wereldnieuws’ dat K3 stopt! Tenminste de huidige bezetting van K3. Er verschijnen op het internet praatgroepen, bijeenkomsten, hoogtepunten, best off’s, nationale rouwdagen (oke dat was waarschijnlijk een uit de hand gelopen sarcastisch grapje) en zelfs handleidingen ‘hoe bereid je je kind voor op het afscheid van K3’.

Seriously??!!

Ik zat met de jongste in de auto onderweg naar school, toen wij het nieuws op de radio hoorden.

“Mam, waarom stoppen ze dan?”

“Nou ik denk omdat ze er genoeg van hebben, ze worden ook al wat ouder.”

“Hoe oud zijn ze dan?”

Google Josje, 28 jaar. Google Kristel, 39 jaar. Google Karen, “jeetje mam, die is zelfs nog ouder dan jij, dat kan inderdaad echt niet meer!” En bedankt schat! Met 40 jaar ben je dus echt oud en afgedaan.

Het merk K3 is nog lang niet uitgemolken, er zijn nog meer dan genoeg jonge fans die weer mee willen bleren met makkelijk mee te zingen teksten en tegenwoordig is het door de komst van ‘jongere, niet in de pas lopende, sexy K3 leden, ook erg aantrekkelijk voor de vaders, ooms, broers en zelfs opa’s, om mee te gaan naar een show.

Daarom gaat K3 op zoek naar K3! Gelukkig zijn er as we speak al duizenden aanmeldingen uit Belgie en Nederland.

Pffff wat zal de opluchting van de gemiddelde vader, ik bedoel moeder, groot zijn!

Hiermee zijn we de aankomende jaren dus weer verzekerd van een roze, staartjes en glitterdragend drietal, zodat ik als ‘bejaarde’ straks hopelijk met wat kleinkids gewoon weer legaal kan ‘meebleren’ met K3!

Skittles Rainbow Cupcakes

http://cookiescupcakesandcardio.com/?p=5647

RCC

180 gram bloem

200 gram suiker

10 gram bak poeder

5 gram zout

120 gram boter

2 eieren

3 ml vanille extract

100 gram Skittles

Vanille Botercreme

Rode, oranje, gele, groene, blauwe, paarse kleurstof

Extra skittles om te versieren

Verwarm de oven voor op 175 graden.

Mix de bloem, de suiker, het bakpoeder en het zout door elkaar. Snij de boter in blokjes van 2 cm en mix deze een voor een door het bloemmengsel totdat er een kruimige massa ontstaat.

Zet de mixer laag en mix een voor een de eieren door het beslag. Voeg vervolgens de melk en het vanille extract toe.

Als dit goed gemengd is spatel je de skittles door het beslag.

Bak de cupcakes 18-22 minuten, of totdat een sateprikker er schoon uit komt.

Om de regenboog topping te maken, trek je met een penseel van elke kleur een streep in een spuitzak. Vul vervolgens de spuitzak met je botercreme.

Als je nu een toefje op je cupcake spuit zullen alle kleuren te voorschijn komen.

Eventueel kun je er nog wat losse skittles op doen.

3 reacties voor “AT THE END OF THE RAINBOW!”

 1. Joke Westland zegt:

  lieve Ilona,

  Wat heb je dit weer treffend geschreven, super,

  Groetjes Joke.

 2. marja zegt:

  Het weer met een glimlach gelezen.

 3. Silvia zegt:

  Hé Ilona, wat is het leuk jou web site met heerlijke recepten. Je moet wel weet ff wat schrijven hoor vind het leuk om te lezen .

  Groetjes stoffel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *